Begeleide tours

Ronny is al jaren een erkende nationale gids voor Zuid Afrika, zowel culturele als natuurgids.

Zijn kennis over Zuidelijk Afrika is zeer uitgebreid en hij verzorgt alle tours in 5 talen: Nederlands, Frans, Duits, Engels en Afrikaans. Hij is in het bezit van een officieel Zuid Afrikaans rijbewijs en Professional Driver Permit (PDP). Hij heeft bovendien een jarenlange 4×4 rij-ervaring.

Pongoa Travel heeft bovendien alle vereiste vergunningen en verzekeringen, is een erkende touroperator voor Zuid Afrika en onze voertuigen hebben al de nodige vergunningen.

Met Ronny als gids en chauffeur kan je dus onbeperkt van je vakantie genieten.

Bovendien zijn onze begeleide tours zeer uniek en exlcusief gezien deze slechts gedaan worden met 2 tot 4 deelnemers. Je stelt zelf je groep van 4 samen of neemt exclusief deel als koppel.  

We organizeren ook begeleide reizen met grotere groepen, speciaal op aanvraag van het aantal deelnemers. Dit is dan meestal het geval voor reizen door Namibië, Botswana of Lesotho gezien hier een goede kennis van het terrein vereist is en je een gidsauto nodig hebt die voorzien is van alle hulpmateriaal in geval van nood.

Deze reizen vallen zeer in de smaak van reizigers die zelf de ervaring willen opdoen om 4×4 te rijden en zodoende meer avontuurlijk op reis willen gaan maar toch met een professionele back up.

Pongoa Travel huurt dan extra voertuigen waarmee de reis wordt ondernomen.

 

Zimbabwe_19

Self drive tours

Botswana_06

Vooral Zuid Afrika is een land dat ideaal is voor de vakantieganger die zelf wil rondtrekken.

Wij bieden een aantal self drive paketten aan maar andere op maat gemaakte tours zijn tevens mogelijk.

Wij regelen een huurauto voor U die klaar staat om uw reis aan te vatten. We bieden de huurauto’s aan met een totaalpakket van volledige verzekering ( zelfs zonder enige vrijstelling in geval van ongeval of diefstal) – onbeperkt aantal km – voorruit en banden verzekering – aansprakelijkheidsverzekering – Contractkosten – BTW – Persoonlijke ongevallen verzekering.

U krijgt bovendien een volledig uitgewerkt ‘draaiboek’ dat per dag uw reisroute bevat, het aantal km en de te volgen weg, de bezienswaardigheden die u dient te bezoeken en al of niet geboekt werden, samen met alle vouchers voor de accommodaties die ook voor u geregeld werden.

Op maat gemaakte tours

Mocht u uw gading niet vinden in onze begeleide of self drive tours – geen probleem want wij werken ook volledige tours uit op uw vraag en dit naar gelang budget, tijdsduur, interesse en persoonlijke wensen. Door deze ‘Tailor Made’ trips kunt U zelf uw reisschema en route bepalen. U geeft ons gewoon uw wensen op en wij werken uw hele reis uit zodat U zonder zorgen en relax kunt vertrekken. Het enige wat U zelf te doen hebt is uw vliegtuigtickets boeken naar Zuidelijk Afrika. Voor de rest is heel uw reis georganiseerd en hoeft U zich verder geen zorgen te maken. Deze op maat gemaakte tours kunnen zowel onder begeleiding met gids en chauffeur als op self-drive basis.

In geval we een volledige tour op uw vraag moeten uitwerken dan wordt er een offerte prijs van € 200 aangerekend die in mindering wordt gebracht in geval U de reis werkelijk bij Pongoa Travel boekt.

Mozambique_08