Gastenboek

Was je onlangs op reis met ons of wil je zomaar omdat het kan iets kwijt over Pongoa? Aarzel dan niet en laat een bericht achter in ons gastenboek!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
8 berichten.
Arlette et José Michaux Arlette et José Michaux schreef op 28 februari 2020:
Nous avons fait en 2017 un superbe voyage en Afrique du Sud avec Ronny comme guide. Grâce à ses connaissances et ses qualités d'organisateur, ce voyage dans un très beau pays fut une grande réussite. Nous en gardons donc un souvenir inoubliable. Nous n'avons qu'un seul regret: de n'avoir pas logé dans son lodge qui a l'air particulièrement confortable. Bedankt Ronny voor uw inzet en uw organisatiekwaliteiten.
Zoltan Janosy Zoltan Janosy schreef op 28 februari 2020:
I met Yolande and Ronnie first time in 2015 during a business trip in South Africa. I stayed 2x2 weeks in their magnificent guesthouse. I felt like at home. Therefore we decided to return with my family in a holiday in 2017. We decided to have a self drive safari in South Africa. The safari was organized perfectly by Pongoa travel. We started together with Yolande and Ronnie with a warm-up safari in Pilanesberg National Park, after that we continue alone in the Kruger National Park, and a short horseback safari in the Lephalale area. It was like a dream. Our best vacation ever. Thanks Yolande& Ronnie
Nathalie, Kristof, Mathis & Thibe Nathalie, Kristof, Mathis & Thibe schreef op 9 februari 2020:
Dankzij Ronny en Yolande hebben wij een fantastische eerste ervaring gehad in Zuid-Afrika met onze kids van 6 en 9 jaar! Een echte aanrader: gastvriendelijk, zoveel tips en kennis, lekkere ontbijten en diners, alles aanwezig in de accomodatie, enz! Kortom een echte aanrader!!
Marcel Lequeue Marcel Lequeue schreef op 22 januari 2020:
Grâce à des connaissances, nous sommes venus en contact avec Pongoa Travel. Nous avons réservé un voyage de 14 jours à travers le Botswana et nous avons passé un voyage fantastique avec beaucoup d'aventure. Ronny était notre chauffeur et guide privé et nous a emmenés dans des endroits incroyables dans le delta de l'Okavango, Moremi et Chobe. Nous avons vu beaucoup d'animaux. Le voyage en bâteau et le vol Chesna au-dessus du delta de l'Okanvango étaient magnifique. Nous sommes également allés aux chutes Victoria et avons effectué un vol en hélicoptère. Bref, trop de temps forts à mentionner. Pongoa Travel est certainement recommandé si vous souhaitez voyager en Afrique du Sud.
Nicole Grasmichel Nicole Grasmichel schreef op 22 januari 2020:
Al 3 maal geweest Ik kan het alleen maar aan iedereen aanraden Vanaf dat je land op Johannesburg ben je in goede handen Je komt aan in een 5 Sterren b&b Prachtig daar Dan de belevenissen op safari spelen met de leeuwen welpjes gaan wandelen met de grotere leeuwen amazing Met de quad door prachtige natuur met giraffen en zebra’s en zoveel meer prachtige dieren De beste restaurants zo lekker En niet te vergeten zondag naar de kerk waar honderde zwarte Mensen voor ons witte mensen gaan zingen in gospel kieke vlees En tranen in de ogen zo mooi Samengevat als je een van je mooiste reizen wil boeken dan is het wel bij Ronny en Yokande Ronny is de beste gids van ZA en Yolande de beste gastvrouw Top top top
Werner Werner schreef op 22 januari 2020:
Na verscheidene goede recensies gelezen te hebben over Pongoa - travel is onze keuze gemaakt voor ons huwelijksreis
Mijlemans Erwin Mijlemans Erwin schreef op 21 januari 2020:
2018 waren op het vakantiesalon van Antwerpen, mede dankzij vrijkaarten van Pongoa Travel, gekregen via een collega v/h werk. Bedoeling was om op het salon inspiratie op te doen voor ons verlof van 2018, omdat we totaal nog geen idee hadden wat we gingen doen. Tijdens ons bezoek aan het salon, gingen we Yolande en Ronny bedanken voor de vrijkaarten en geraakten we aan de praat. Het klikte vrijwel meteen en het aanbod sprak ons onmiddellijk aan. We wisselden nog wat gegevens uit en gingen verder op pad. 2 weken later hadden we onze vluchten naar ZA geboekt en was onze vakantiebestemming voor 2018 een feit - 3 weken Zuid Afrika. De 14 daagse formule bij Yolande & Ronny en een week Kaapstad en omgeving. Zowel de 14daagse als de week Kaapstad & co, werd volledig op en top en tot in de puntjes door Ronny georganiseerd. Het was een onvergetelijke vakantie en geweldige ervaring. Heel veel afwisseling met fauna, flora, cultuur en geschiedenis. Te veel om op te noemen eigenlijk. Zelfs ben ik niet echt zo'n geschiedenis en cultuur fan, maar hoe Ronny dit organiseert, begeleidt en kan uitleggen is gewoon onbeschrijfelijk! Zelfs ik vond dit super interessant en zeer leerrijk. De kennis en passie van deze man is een top ervaring. Hij brengt je op plaatsen die je als gewone toerist volgens mij nooit te zien krijgt. Van de cel van Nelson Mandela, tot in een kerkdienst waar de gospel op volle toeren draaiden, sloppenwijken enz, kortom te veel om op te noemen! We logeerden de eerste 14 dagen in het Ponciana Guesthouse waar gastvrouw Yolande en gastheer Ronny je daar ook weer in de watten legt. Super verblijf gehad. Mooie accommodatie, goed ontbijt, ook hier was alles dik in orde. Deze locatie was de perfecte uitvalbasis om de verschillende, gevarieerde uitstappen en activiteiten te beleven, soms in groep en soms individueel. Ook hier keuze in overvloed. Onze week Kaapstad en omgeving was eveneens een succes, ook deze week werd perfect uitgestippeld naar onze vraag en behoefte. Van walvissen spotten, naar de Tafelberg, geweldige wijngaarden enz.... Ook dit was een onvergetelijk stukje vakantie. Ik kan hier blijven over vertellen en schrijven, zo super goed was onze belevenis! We overwegen nog een mogelijke vakantie naar Namibië of Botswana, via Pongoa Travel. Het zijn super toffe mensen die hun hart verloren hebben in ZA en dit met zoveel passie en overgave doen, zodat je een zorgloze topvakantie kan beleven. Bedankt Yolande en Ronny,
Hans Vermeiren Hans Vermeiren schreef op 19 januari 2020:
In 2017 leerden we Ronny & Yolande kennen op het vakantiesalon en onze nieuwsgierigheid omtrent Zuid Afrika werd onmiddellijk door hun enthousiasme omgezet in het boeken van een reis naar Zuid Afrika. Ons verblijf in Ponciana Superior Guesthouse en de 14 dagen die we bij hen doorbrachten maakten deze beslissing tot de reis van ons leven. Ronny was de perfecte gids tijdens onze uitstappen en de safari's die hij organiseerde en ook de city-trips onder zijn leiding waren een ware eye-opener. Zijn kennis over het land is uitzonderlijk. Yolande was dan weer de perfecte gastvrouw als we 's avonds terug in het guesthouse aankwamen. Kortom : TOP !!! Wij kunnen dan Pongoa Travel ook zeker aanbevelen als je een reis plant naar Zuid Afrika. We komenn zeker nog eens terug om Botswana of Namibië te ontdekken. Bedankt voor alles !!